Hogyan működnek a domainek? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Ki irányítja, honnan tudják, hogy nem foglalt, ki tartja számon, ilyenek. Minden érdekel. Informatika órán vagyok, kész kell lennni 45-re, help please!
Válaszolókat felpontozom!
2014. jan. 22. 09:18
1/2 anonim válasza:
Olyan szerencsétlen vagy.. 9:45 után beírom a pofon egyszerű megoldást.
2/2 anonim válasza:
Sajnálom, hogy én nem láttam időben, de másnak még hasznos lehet a válaszom, próbálom szépen sorban:
- a domain átirányítást a domain tulajdonosa tudja kezdeményezni, irányíthatja egy tárhelyre, egy másik domainra, vagy egy IP címre is
- a domain státuszát a több Whois oldalon le lehet kérni, ahol kiderül, hogy a beírt domain regisztrálható e, vagy már foglalt, pl.: who.is, domain.hu, eurid.eu...
- Ha egy domain szabad akkor egy olyan szolgaltato céget kell keresni, aki be tudja regisztrálni az általad választott domain nevet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!