Hogyan lehetne népszerűsíteni a blogomat?
Mivel nem valós nevekkel írom, mert nem szeretném hogy a közeli ismerősök olvassák, ezért tőlük nem tudom kérni.
Kérlek, segítsetek!
Hogy máshogy tudnám népszerűsíteni? (az AdSense-szel nem tudom/fogom, mert úgy tudom az pénzes, háát az meg nincs)
a blog egyébként : [link]
és a bannercsere hogy működik, ha nem pénzes, hanem megegyezés? :)
Köszi a válaszokat!
Hát ezt kár népszerűsíteni.
Unalmas, tucat, annyira érdekes, mint egy üres cipősdoboz.
Tényleg nem több egy naplónál, azt viszont az ember magának írja - gondolom, ezért is nem érdekes.
A szerzőről semmi nem derül ki, nem ismerjük, nem tudjuk megszeretni vagy megkedvelni. Ja, de rockernek hívja magát. Ez az egy infónk van róla, de még ez sem igaz, legalábbis az eddigi bejegyzések alapján akár dzsásztinbíberfan is lehetne.
Ha népszerűsíteni akarod a blogodat, szerintem keress a blogszolgáltatók között hasonlóan unalmas, semmitmondó, pár bejegyzésből álló blogokat, és írj a tulajnak bannercsere-ügyben. Ez annyit jelent, hogy mindketten kiraktok egy linket a másik blogjára, és így talán sikerül egy-két látogatót szerezni.
Hm.. lehet hogy igazad van. Au ><
Köszi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!