Mi a baj mostanában a Chrome-mal?
Google a Chrome-ban letiltotta az összes külső bővítményt, még a VLC-t is. A saját Adobe Flash Playere és a saját Webáruháza működik. Ezek után kiadott egy frissitést, amelyik alaposan megzavarta a böngészőt. Én töröltem és újra letöltöttem innen. Már nem fagy és nem is akadozik.
Ez a verzió a legújabb és ezzel van baj.
Verzió: 32.0.1700.76 m
Jól van, akkor jó tudni, hogy nem csak az enyém bénázik...
Tehát ha törlöm és újratelepítem, az javít?
A gépemmel és az internetkapcsolatommal nem hinném, hogy baj van. Főleg, ha más is tapasztalta a hibákat.
A youtube is eléggé akadozva megy rajta, van, amikor oldalt nem hoz be (ami pl. blogírásnál elég idegesítő, hogy rányomok az elküldésre és kiírja, hogy az oldal nem elérhető... nyilván le van mentve, de akkor is parás a dolog...), vagy többször rá kell frissítenem mire megnyitja, néha meg elég fura verziókat hoz be. Na, szal idegesítő az egész.
Nem tudom, hogy a Firefox mennyivel jobb, az is telepítve van. Majd kipróbálom. (Csak már nagyon belaktam a chrome-ot, lementettem a fontos oldalakat, már két-három kattintással megnézek minden fontos dolgot megnyitás után...)
Remélem, a következő frissítésre javítják ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!