Le lehet tiltani egy oldalt?
Van egy oldal, amit bizonyos okokból nem akarok látni, de úgyis rámennék/megkeresném. Le lehet valahogy tiltani, hogy ne tudjam megnyitni vagy valami?
Próbáltam hogy a c-meghajtóba a hostfájlnál átírtam a weblapcímet, de nem sikerült.
amúgy win8
Ha átírod a hosts fájlt utána még ki kell üríteni a DNS gyorsítótárat:
Futtatás: cmd
parancssor: ipconfig /flushdns
"Van egy oldal, amit bizonyos okokból nem akarok látni, de úgyis rámennék/megkeresném."
És mitől jobb, ha letiltod? Utána szándékosan elfelejted, hoyg hogyan tiltottad le? Mert amit le tudsz tiltani, azt fel is tudod oldani...
A gyerek gépét meg lehet, hogy nem tiltogatni kéne, mert azt úgyis kicselezi. Inkább el kéne vele beszélgetni...
"És mitől jobb, ha letiltod?"
egyet értek ezzel, viszont...
Én azért tiltok le oldalakat, mert vírust tartalmaznak és egyes oldalakba be is vannak ágyazva, így betölti a gyorsítótárba. A Hosts fájl immunizálása bevett szokás.
Amúgy meg minden tűzfalszoftverben meg lehet adni a tiltott oldalakat, jelszóbval védeni, de még gyerekzár is szokott lenni rajtuk.
A Gyerekneveléssel nem vitatkozom, ez mindenkinek saját döntése, viszont jobb megelőzni a bajt ill. van mikor még korai a felvilágosítás! Mondom ezt úgy hogy hiszek a nevelésben az őszinte hozzáállásban és a télapó nem létezik, csak egy kifejezése a szeretetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!