Elromlott az enterem, valami basicserve-t ír ki, s azt küldi el yahoon s mindenütt. Hogy lehet ezt helyrehozni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 17:41
2/7 anonim válasza:
Szerintem vírusos vagy. A linket meg szerintem ne nyissátok meg, mert ezzel terjed.
3/7 Bodza7678 válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, nincs valakinek ötlete, hogy mit csináljak? Vírusellenőrzőt küldtem rá, töröltem a gyorsítótárat, újraindítottam, de semmi. Enter lenyomásakor megjelenik a fenti link, de csak ilyenkor, például word-ben nem.
4/7 anonim válasza:
malwerbyte telepítése, átvizssgálás, ha megmarad, hitman pro letöltése, futtatása, ha megmarad kaspersky preboot lemez letöltése bebootolása, lefuttatása, ha megmarad, oprendszer reinstall
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy megoldódott-e a problémád, de hátha valaki ide betéved és olvassa. Egyszerűen lépj be a vezérlőpult--->programok eltávolítása menübe és ott jelöld ki és távolítsd el, ennyire egyszerű.
Az előttem lévő agytröszt, pc guru még az édesanyját feltelítené a gépére, ha homlokára lenne véve, hogy antivírus! :)) Ha ő sem válik be, cseréld le a rendszert, hát ez kész!
6/7 anonim válasza:
és szerinted hogy távolít el ott bármit is, ha nincs ott?
A vírusoknak főbb ismérve, hogy nem írják magukra, hogy azok.
Te zseni...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utolsó előttinek igaza volt, de az antivírusok is hasznosak voltak :D.
2014. márc. 16. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!