Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha ezt a routert megrendelem...

Ha ezt a routert megrendelem akkor azt rátudom csatlakoztatni a modememre vagy a gépemre és tudom osztani a z internetet?

Figyelt kérdés

[link]

van ez a router, ezt megvenném, és ráakarnám kötni a gépre vagy a modemre, arra amelyikre rá kell csaktlakoztatni, és tabletről mennék fel a netre ezen a routeren keresztül, ez lehetséges?

2014. jan. 15. 17:11
 1/7 A kérdező kommentje:

ADSL modemem van, azon van három csatlakozó, egy ahol kapja a tápot, egy olyan amibe egy kék vezeték van dugva és meg a gépbe, meg egy fehér vezeték amin keresztül jön az internet, akkor ezek szerint nem a modememre kell majd rákötni a routert? vagy adnak hozzá egy valamilyen átalakító kábelt?

vagy a modemet meg is lehet szüntetni? vagy a modemnek mindenképpen benne kell lennie a kapcsolási körben?

2014. jan. 15. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:

ADSL modemem van, azon van három csatlakozó, egy ahol kapja a tápot, egy olyan amibe egy kék vezeték van dugva és meg a gépbe, meg egy fehér vezeték amin keresztül jön az internet, akkor ezek szerint nem a modememre kell majd rákötni a routert? vagy adnak hozzá egy valamilyen átalakító kábelt?

vagy a modemet meg is lehet szüntetni? vagy a modemnek mindenképpen benne kell lennie a kapcsolási körben? vagy hogyan van ez? elmagyarázná nekem valaki röviden?

2014. jan. 15. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha mersz venni 4e ftért 100%os készenlétű, 0-24 üzemelő, gyors, megbízható eszközt, akkor igen.

Routert én már nem merek venni 10e alatt, de specifikáció alapján megfelel.

2014. jan. 15. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Fali csatlakozó -> modem -> router. Innen kábelen vagy kábel nélkül(wifi) megy tovább az internet.
2014. jan. 15. 17:17
 5/7 A kérdező kommentje:
nem kell neki üzemelnie napi 24 órát, mivel éjszaka nem megy a gép, és leginkább csak hétvégén kellene üzemelnie a routernek, nekem a lényeg hogy hétvégén többen is rátudjunk csatlakozni a netre, gépről is, meg tabletekről is.
2014. jan. 15. 17:18
 6/7 A kérdező kommentje:
kösz, tehát akkor ezt megrendelhetem, ezt rálehet kapcsolni, és jó lesz. kösz
2014. jan. 15. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
vagy lehet hogy ezt jobban megérné megvenni? [link]
2014. jan. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!