Yuda kérdése:
Miért nem tudok névváltoztatás után csatakozni wifi routerhez?
Figyelt kérdés
Működő wifi kapcsolatnál megváltoztattam a router beállításainál a csatlakozási (gyári nevet: TP-LINK) nevet, majd save. Semmi máshoz nem nyúltam. Laptop és telefon érzékeli az új kapcsolatot. Kódot beírom, csatlakozik is, mindent szépen kijelez, de sem laptopon, sem telefonon nem tudok netre menni. Nem logikus, de bármilyen ötletet szívesen kipróbálok. Kiírja, hogy a wifi kapcsolat megtörtént és kiváló. Többször újraindítottam mindent, mégse. Köszönöm!2014. jan. 15. 10:10
1/4 Csxeba válasza:
Amikor vmilyen változást végze a router beállításain, elvileg újraindítja magát. Nézd meg a "Status" menü alatt, hogy a router nem kapcsolódott-e le a netről. Elvileg lesz egy "Connect" gomb, ha le van kapcsolódva.
2/4 A kérdező kommentje:
Majd du leszek otthon és megnézem, és emlékszem erre a connect gombra. Rá is katt, de ismétlem magam, nem vagyok most otthon. többször kattintottam a connectre, de az nem változott át. Vajon miért? Itt lehet a megoldás, vagy mit nézzek még? Ha a connectnél nem történik semmi, miért nem?
2014. jan. 15. 11:11
3/4 A kérdező kommentje:
Beírom a működő megoldást, hátha valakinek segítség lesz a későbbiekben.
Meg kellett változtatnom a jelszót is, és valamiért úgy már működik.
Tudtam, hogy valami nagyon egyszerű megoldás lesz.... :)
2014. jan. 15. 17:43
4/4 Csxeba válasza:
Ja igen, mert a titkosítási kulcsot a router "nevéből" (ESSID-t) és a megadott jelszóból generálja. Gondolom itt lehetett valami bibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!