Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék két gép közt...

Hogyan tudnék két gép közt kapcsolatot létrehozni?

Figyelt kérdés
Van egy asztali gépem,és egy laptopom.Sajnos az asztali gépen NINCS utp bemenet./nem tudom miért/.A az asztali gép és a laptop között szeretnék internetes kapcsolatot,adat csere céljából.Egy hálózaton van mind kettő,a laptop wifi-s.Szeretnék valami érthető magyarázatot,megoldást kapni,mert amit eddig olvastam más oldalakon,elég érthetetlen volt.Előre is köszönöm szépen azoknak,akik foglalkoznak kérdésemmel.

2014. jan. 15. 09:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,jó lett a laptop,szereztem egy háló kártyát,és sikerült,jó lett.Igen,csinálni kell egy új hálózati kapcsolatot,UGYANAZ LEGYEN A MUNKACSOPORT,a TCP/IP-t telepíteni kell,mert ha nincs benne,akkor esélytelen.És ha nincs fent a hálókártya szoftver,nem tudod telepíteni a TCP/IP prototkolt./én így jártam/.A többi meg már egyszerű,az egyik gépnek 192.168.0.1 az ip címe a másiknak 192.168.0.2, a alhálózati maszkot automatikusan beállítja(255.255.255.0)majd total kommander,hálózatok meghajtó,és a megosztott mappába amit behúzol,azt már látod is a másik gépen :)

Köszönöm szépen a segítséget:)

2014. febr. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.