Üdv mindenkinek! Tud-e esetleg valaki olyan online oldalt, ahol úgy lehet időbeosztást csinálni, hogy mindenki saját magát írja be az én általam megadott időpontra, de elfogadni csak az én megerősítésem által lehet?
Ha jól értem, te egy tanár vagy, ha jól sejtem, valamely felsőoktatási intézmény oktatója. Az intézménynek kell legyen NEPTUN (vagy bárhogy nevezhetik, Magyarországon így szokás) rendszere.Ha nincs, akkor szerintem egy ilyen általad kreált rendszert az iskola összes tanárával és az igazgatóval nehéz lesz elfogadtatni. Arra nem gondoltál, hogy ha nincs ehhez meg a diákoknak(akár az iskolában nem biztosított a hozzáférés), akkor a diák(hallgató, akárminek nevezzük), hogy fog feljelentkezni?
Amúgy meg, a főiskolákon, egyetemeken épp ebből van a cirkusz, hogy vizsgajelentkezések és félév elején a tárgyfelvételek idején iszonyatos leterhelt a rendszer, te egyedül ezt hogyan alakítod úgy ki, hogy minden ilyen követelménynek megfeleljen? Ha nem felel meg ugyanis, akkor nem várhatod el senkitől, egyetlen diákodtól sem, hogy azon keresztül jelentkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!