Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook barátnak jelölés?

Facebook barátnak jelölés?

Figyelt kérdés

Kaptam értesítőt e-mail-en, hogy xy ismerősek jelölt. Viszont maga a fb. nem jelzi, hogy lenne új baráti felkérésem és ha rámegyek az illető adatlapjára, ott se az szerepel, hogy igazoljam vissza, hanem, hogy bejelölhetem barátnak.

Ez most azt jelenti, hogy valószínűleg véletlenül kattintott az ismerősnek jelölésre, majd gyorsan vissza is vonta, de a rendszer már kiküldte az értesítőt?

Ha a mail-es linken belül kattintanék arra, hogy 'kapcsolat megerősítése', akkor nem történne semmi, vagy úgy nézne ki, hogy én most jelölöm be ismerősnek?

Egyébként ismerem az illetőt, tudom ki az, szóval annyira nagy gáz nem lenne, ha úgy jönne most ki a dolog, hogy én jelölöm be.

Köszönöm

2014. jan. 13. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti, de ha visszavonta, akkor szerintem ne erőltesd, hogy te jelölöd be.
2014. jan. 13. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Persze, nem szeretném :)

Csak érdekelt volna, hogy mi történik, ha nem nyitom meg magát a fb-ot és nem tűnik fel a dolog, hanem csak a mail-en keresztül kapott értesítőn belül igazolom vissza. Mert ugye azt megkaptam, így jogosan hihettem azt, hogy még él a dolog :)

2014. jan. 13. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!