Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok otthoni LAN...

Stekken kérdése:

Miért nem tudok otthoni LAN szervert kreálni? (még Hamachival se)

Figyelt kérdés

Haverokkal gondoltuk leülünk szórakozni, SWAT 4-ezni, de nem tudok multiplayer szervert készíteni. Néztem jópár videót ezzel kapcsolatban, megpróbáltam ugyanúgy megcsinálni, nem tudtam rá connectelni. Régebben (kb 1-1,5) évvel ezelőtt ugyanígy játszottunk, én hostoltam a szervert, segítség és videó nélkül is sikerült létrehoznom.

Ami a hiba lehet: nemrég (max féléve) internet szolgáltatót váltottam, lehet, sőt szerintem ezzel van a hiba.

Van erre valamiféle beállítás vagy lehetőség? Minden segítőkész választ várok, remélem megoldható:)

2014. jan. 12. 15:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy bármilyen játékkal lan-on tudj játszani, át kell engedned az adott játékot a tűzfalon. Ezt a vezérlőpulban tudod megtenni.
2014. jan. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!