Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Keresek egy videót! Hol...

Keresek egy videót! Hol találom, mi a címe? (részletek lent) Szirmai Gergő?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nem tudom pontosan mi van benne. Arra emlékszem hogy a beszélő arról beszél, hogy kik is vagyunk mi. Hogy ha bemutatkozunk mit mondunk el magunkról és abból mennyi mindent nem mi választunk meg. Pl. melyik nemhez vonzódunk, meg a munkánkban milyen elvárások vannak felénk. És az egyetlen amit mi választunk ezekből, az az, hogy hova ülünk be kikapcsolódni. Mintha Szirmai Gergő lenne a videóban, de ez egyáltalán nem biztos... :S

Köszönöm, ha valaki tud segíteni. Mondjuk felismeri miről beszélek :)

2014. jan. 12. 00:33
 1/3 anonim válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=1_cj9tPIKos

Fél órát kerestem, mire végre beugrott a film címe, ami kapcsán erről beszélt. :D Jó szórakozást!

2014. febr. 19. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Úúúú...nem tudom, hogy jársz-e még erre, de én nem is figyeltem, hogy kaptam rá választ. (Már letettem róla, hogy valaha megtudom :D) Szóval utólag is nagyon szépen köszönöm!! :)
2014. jún. 29. 22:38
 3/3 anonim válasza:
100%
Igazán nincs mit! :)
2014. júl. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!