Mi a véleményetek a tumblr oldalamról?
Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van,de engem is érdekelne a véleményetek a tumblr oldalamról.
Szeretném leírni a saját gondolataimat érzéseimet.Tudom hogy sok vágdosós képes poszt meg a különnféle halállal kapcsolatos dolgok vannak fennt de mivel ezt érzem legbelül ilyeneket raktam ki.
Mindenféle tanácsot szívesen fogadnék.Ja és elküldhetnétek a ti oldalatokat,szívesen megnézném.
A első gondolatom,hogy összecsapott,túl sok.
Az automatikusan induló zenét kapcsold ki,mert idegesítő,ha jó zene meg ha nem. Aki zenét akar hallgatni az majd elindítja.
A háttérkép nem passzol a bloghoz és szintén idegesítő,hogy mozog, szerintem állíts be egy sötétebb,egyszerű hátteret ami illik a képeidhez.
A képekről nem mondok véleményt,mindenkinek más tetszik, nem az stílusom,de ez a legkisebb probléma.
De a Tumblr-ot magadnak csinálod, nem másnak, ha neked tetszik akkor folytasd és csináld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!