Internet probléma? Magszakad, de azt írja h csatlakoztatva!
Tehát: a gépemen eddig usb stick volt, (ami másik gépen jól ment, ez fogja a netet routerből)és rossz volt a net, folyton megszakadt, pedig azt írta h csatlakoztatva. Ilyen kor ujra csatlakozok, egy ideig jó. Aztuán gondoltam hogy régi az usb jelfogó, vettem egy wifi- kártyát. Ott berakták, szoftvert telepítettek rajta. Itthon meg ugyanolyan mint az usb-ssel volt. Arra is gondoltam hogy jel erössége gyenge,(pedig nem az) így vettem egy jelerősítőt. Ezzel is ugyanolyan volt. Utána olvastam neten, sok oldalt megnéztem de sehol se találtam semmit. A furcsaság az hogy a net mobilról, meg másik gépről meg teljesen jól megy. Nem torrentezek, meg ilyenek, csak neteznék, de így nehezen. Ötletek? A windows hibájára se gyanakodnék mert ujraraktam egy párszor, akkor lehet hogy hardverhiba? Fogalmam sincs, kérlek segítsetek. 25 megás netre fizetek elő,
cmd-be ping 8.8.8.8 eredményei:
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
C:\Users\gábor>ping 8.8.8.8
8.8.8.8 pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 8.8.8.8: bájt=32 idő=48 ms TTL=52
Válasz 8.8.8.8: bájt=32 idő=46 ms TTL=52
8.8.8.8 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 46ms, maximum = 48ms, átlag = 46ms
C:\Users\gábor>
Speedtest: [link]
Tehát egy betonfal választ el a routertöl, de mondom h mobillal, meg másik géppel erős a jel és nem rosszalkodik.
Köszi ha elolvastad!!
ha csak egy betonfal van köztetek kár volt jelerősítőt venni, azt a hatótáv növelésére használják, a két eszköz közé teszik félútra ha messzebb vannak egymástól.
Futtass mobilon is speedtest-et, androidos telefonokra letölthető playstore-ból.
A vége szerintem az lesz, hogy fúrsz egy lyukat a beton falra, és átdugsz egy UTP-t az 100mbit-ig rosszabb esetben is hibátlanul működik. A beton az beton.
A beton, az beton. Ez így van , akár szeretném akár nem :DD
Viszont megtudnád magyarázni hogy ugyanitt laptopon miért jó a net?
1.Lépés: töröld az USB modemet teljesen, de minden kis részét, az Eszközillesztőből is. Modemekből is.
2. Lépés: telepítsd újra, de EGY kiszemelt USB portra, csak azon használd. Huawei marhasága, hogy másikon szakadozik, sőt le is fagy.
3. Lépés: ha így sem működik normálisan, vidd el a szolgáltató boltjába a sticket és cseréltesd le rajta a szoftvert.
Beton vagy nem beton? Én téglaházból költöztem szigetelt betonba, mégis ugyanúgy működik, de az ablak közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!