Mi baja a Wireless-N Mini Router Repeateremnek?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy ilyen készüléket, de valamiért nem működik megfelelően, mikor megadom a jelszót felcsatlakozik, de DNS hibát ír ki és nem töltenek be a böngészőben az oldalak. Olyantól várnék segítséget aki sikeresen állított már be Repeatert. Köszönöm!2014. jan. 10. 14:47
1/2 tomek86 válasza:
ugyan ez a problmám! új asus rp n14es repeater. Sokszor nem válaszol a dns.
A repeater beállitásánál automatikus proxyt be kell kapcsolni. Illetve a böngèszőn is automatikus proxy. De így se tökéletes!! Ha kábellel csatlakoztatom a repeatert akkor jó. De így semmi értelme.
A kábelt bedugom a gépbe ès a repeaterbe.
futtatás cmd parancs
ipconfig/flushdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
ipconfig/registerdns
ugyan így wifi kapcsolaton
wifi kartyán meg kell nézni automatikusan van beállitva a dns illetve ip cim
de kèzzel is belehet írni a dns-t csak előbb a sims routerre kell kapcsolodni wifin és megnézni.
Nekem se 100%os ìgy kicseréltetem. Hátha müködik gőzerővel majd!
2/2 tomek86 válasza:
Még egy megoldás rá ami nekem bejött! Automatikus az ip cím beállítás, de viszont elsődleges dns kiszolgálót beállítottam kézzel. Illetve a wifi kártya beállításánál az eszközkezelőbe és speciális beállításokba kiválasztod a helyileg kezelt mac cím-et. És a repeater mac címét beírod az érték mezőbe és leokézod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!