Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igaz, hogy ha egyszer egy...

Igaz, hogy ha egyszer egy képet feltöltök az internetre, hiába törlöm le az fenn marad? Ha igen ezt én meg tudom nézni, és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

például facebookra, ha feltöltünk egy képet, hiába töröljük le, az bizony fent marad, csak mi nem látjuk..

Ezt mi hozzá nem értők meg tudjuk valahogy nézni?

nem hiszem, de azért érdekes egy dolog ez, szóval így töltsünk fel bárhova képeket....

2014. jan. 10. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

szöszi,

úgy képzeld el,hogy mondjuk,te föltöltesz facéra ,magadról egy félmeztelen képet,én meg mint vén pedofil,ezt lementem magamnak a gépemre,

-és te ha ezután le is törlöd a facéről a képedet,én annyiszor teszem föl a netre,ahányszor csak akarom,

2014. jan. 10. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

"EZT MI HOZZÁ NEM ÉRTŐK meg tudjuk valahogy nézni?"

Azért csak ne beszélj többes számba.Nem mindenki szőke ebben a kategóriában.

2014. jan. 10. 14:49
 3/6 Balogh Zotya válasza:
ja és a face szervergépein rajta marad minden :D
2014. jan. 11. 03:09
 4/6 A kérdező kommentje:

ahelyett, hogy "szőkézel" inkább adnál egy értelmes választ, ennyi erővel mindenki hülye a te szemedben.

szerintem normáliasn tettem fel a kérdést.

de köszönöm az értelemes választ.

ezzel csak magad járadot le..

egy tanártól hallottam előadáson, hogy (figyelj leírom mégegyszer, hogy eljusson az agyadig!:)

ha te feltöltesz egy pucér képet magadról, (mert ugye csak ilyet lehet feltölteni;) b+ pucér képet..:D)) akkor hiába törlöd fent marad valamilyen formában..nem hantát kértem, de köszönöm:D:D:D

Erre kértem volna egy értelmes embertől egy választ, hogy esetleg, meg lehet-e nézni...:D

de itt mindenki olyan de olllyan okos :3 -.-

ja meg a tiszteletet is meg kellene adni...

2014. jan. 11. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha felteszed a képedet, akkor az felkerül egy szerverre.

Amikor engedélyezed, hogy valaki lássa, akkor tulajdonképpen egy a képre mutató linket engedélyezel. Mikor törölsz, csak ezeket a hozzáférési utakat törlöd, a kép a szerveren marad.

Alapesetben nem láthatod se te, se más.

De ott van a szerveren, mint mikor törölsz valamit a saját gépeden és az a lomtárba kerül. Csak itt soha nincs "Lomtár ürítése". Tehát egy nyomozásnál akár hozzá is lehet férni, más kérdés, hogy a szerver üzemeltetője mennyire működik együtt a nyomozókkal. Valószínűleg egy vérprofi hacker is le tudná szedni, de minek.

Az már más kérdés, ha valaki lementette és feltette újra, az már másik képnek számít, azzal már te végképp nem tudsz mit kezdeni, azon ívül, hogy jelented, vagy perelsz.

2014. jan. 11. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) az utolsó mondatoddal is teljesen egyetértek.
2014. jan. 11. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!