IP cím megváltoztatása hogyan lehetséges? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kidanoltak egy játék szerverről (GTA) 365 napra ( IP BAN) MultiACC miatt. Írtam egy UNBANT ,de már vagy 2-3 hete és még rá sem néztek. Vissza szeretnék menni játszani már. Hallatom róla, hogy valahogy meg lehet változtatni az IP címet. UPC internetem van. Én wifiről internetezek és amikor ki banoltak akkor is wifiről voltam fent, azt olvastam, hogy ha kihúzom a nettet akkor egy idő kis idő múlva megváltozik az IP-m, de én hiába húzom ki és kapcsolgatom ki-be nem történik semmi, de ha le húzom a wifi-t és kábelről akarok fel menni arról fel enged mert olyankor más az IP-m, de wifiről nem lehet megváltoztatni valahogy?2014. jan. 10. 13:39
1/3 anonim válasza:
Mivel nem fix ipt kapsz a szolgáltatótól, bizonyos időnként újat kapsz, szóval ha más ipd lesz, nyugodtan fel tudsz lépni rá.
Ha ugyanúgy megszeged a szabályzatot, újra és újra ki fognak tiltani, tartsad be !
2/3 anonim válasza:
én igazából nem is értem a kérdést,
-az upc sokáig ugyanazt az IP-t adja,ha kábelon vagy,ha routeron,mindegy
3/3 anonim válasza:
A Spotflux programmal megváltoztathatod az IP-címedet, ami ráadásul amerikai lesz.
Itt egy cikk róla, benne megtalálható a letöltési link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!