Miért lassúak a böngészők, és miért akadozik a youtube?
Figyelt kérdés
Számítógép: AMD Sempron(tm) 2400+ 1,67Ghz, 1GB RAM
Tudom, hogy nem egy mai gép, de egy kis segítséget szeretnék kérni.
UPC Fiber Power 120-as internetem van, és igazából az idegesít, hogy amikor megnyitom a yotube-ot, akkor betölti normálisan, és megy is. Eddig minden szép, és csudi jó, de mikor betöltök egy másik oldalt, akkor el kezd szaggatni.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
valahogy nem lehet gyorsítani?
Továbbá a böngészőkkel az lenne a problémám, hogy a Firefox is szaggatva tölti be az oldalakat, mióta megfrissült. Jelenleg a 27.0 Beta verziót használom.
A chrome, az meg szerintem egy fos lett, mióta lefrissült.
Valamit nem lehet ezek ellen tenni?
2014. jan. 9. 17:50
1/1 levis56 válasza:
Gyenge proci,kevés Ram,youtube mellett nem bír el egyszerre több programot. A Firefox, Chrome zabálja a legtöbb memóriát,használj Opera 12-t vagy Explorert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!