A Microsoft-nál a telefonos aktiválás hogyan működik? Milyen adatokat kell megadni?
Vettem egy felújított használt számítógépet amihez adtak eredeti Windows 7 rendszert.
A probléma az lenne hogy a matricán amin rajta van a kód, fel van sértve egy kis rész és így 3 karakter kiolvashatatlan. Így meg nem tudom aktiválni a Windows 7-et.
A telefonos aktiválás hogyan működik? Milyen adatokat kérnek el?
a WIN7-et már sikerült telepítened?
mert akkor nyert ügyed van.
uis, vannak olyan segédprogik, amelyek megmutatják neked a telepített progi széria számát. (Key)
pl. SIW, Aida64/32, Multi Password Recovery, NirSoft ProduKey, Recover Keys stb.
a tel. aktiváláshoz is kell a széria szám.
(azzal kezdik, hogy azt olvasd be)
majd ezek után, ha elfogadják, megadnak egy 2 x 16 karakterből álló kódot, amit a megadott módon, be kell gépelned a megfelelő helyre.
(nem egyszerű, és ha elcseszed, nem fogadja el, kezdheted elölről! nagyon gyorsan írd, le amit küldenek karakterkódot, majd csak utána, próbáld a gépbe bevinni.)
Itt van egy ilyen matrica:
Nekem a Product Key-t nem sikerül normálisan kiolvasnom. Ott van felsértve.
A szériaszám az melyik? Az X15-el, GFJ-val vagy a 00182-val kezdődő rész?
Amúgy fent van a Win 7 csak ki van írva hogy 30 nap múlva lejár.
Sikerült aktiválni!
Nem volt leszakadva a matricából az a kis rész csak be volt gyűrődve. Egy tűvel megpróbáltuk kisimítani így a 3-ból két karakter sikerült kiolvasni a 3.-at meg elkezdtük találgatni és egyszer csak kiírta hogy "Sikeres aktiválás". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!