Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mik ezek az oldalak?

Mik ezek az oldalak?

Figyelt kérdés

Eddig csak ritkán, a mai napon azonban robbanásszerűen megnőtt eme két oldalról bejövő látogatók száma:

www.7secretsearch.com (Romániából érkeztek a látogatók)

www.vampirestat.com (Amerikai egyesült államokból érkeztek a látogatók)

Ugyanakkor nem megjeleníthetők, és ez aggaszt, pedig eközben is folyamatosan jönnek a látogatók.

Mik lehetnek ezek az oldalak? Veszélyesek lehetnek a gépre, a blogra nézve (vagy akár más személyre)?

2014. jan. 8. 22:37
 1/6 csacsi2 ***** válasza:

spam bot -nak írják a felhasználók!

[link]

[link]

Használd a MYWOT ot ha kétséged van egy oldalról!

Mindkettő spam ra értékelt biztonságuk, megbizhatóságuk stb very poor - nagyon alacsony és még a felhasználók is negatívan kommentelik!

összegezve veszélyes!

2014. jan. 8. 23:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Úgy tudtam, a Blogspot valamennyire védve van ezek ellen (bár ami az interneten van, az így is nyilvános annak, aki nagyon hozzá akar férni).

Ez milyen veszélyekkel járhat pontosan?

2014. jan. 8. 23:19
 3/6 csacsi2 ***** válasza:

Teleszemetelik a blogot veszélyes linkekkel, blog statisztikát hazavágják és amúgy nem tudom de próbálnak személyes adatokhoz, címekhez hozzáférni, vagy csak árirányítani egy másik blogra.

Mywot kommentelők (google fordítás):

"Gyanítom, hogy ez egy áttétel spammer. A spam a nézőt statisztika honlapok, hogy megpróbálja rávenni, hogy látogassa meg őket, amikor elkezdi kétségbe, hogy miért a nagy forgalom jön az egyik honlapon."

"Spam bot! Lehetőleg ne adja meg a webhely. Ők küld a spam bot rendszeresen"

"Úgy néz ki, mint egy másik blog ajánló spammer nekem. Ne kattintson a linkre a hivatkozó URL-ek a blog, ez az, amit akarnak. "

2014. jan. 8. 23:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, így már érthető.

Remélhetőleg nem jönnek rá sok mindenre, elég kényes témával foglalkozom, ami azt illeti, nincs kedvem még egyszer megszabadulni a bejegyzésektől (bár végleges törlés minden bizonnyal nincs is).

2014. jan. 8. 23:41
 5/6 csacsi2 ***** válasza:
Valószinüleg csak reklámokkal bomázzák majd, de folyamatosan így igen csak problémás! mivel nem vagyok jártas a témában mit lehetne tenni ,így csak sok sikert kívánhatok, szabadulj meg valahogy tőlük!
2014. jan. 8. 23:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden kommentnek át kell mennie az ellenőrzésen (mivel UFO, idegenekkel és a médiával kapcsolatos a blog), hisz nem szeretném, hogy ellenőrizetlenül röpködjenek a kommentek.
2014. jan. 8. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!