Mik ezek az oldalak?
Eddig csak ritkán, a mai napon azonban robbanásszerűen megnőtt eme két oldalról bejövő látogatók száma:
www.7secretsearch.com (Romániából érkeztek a látogatók)
www.vampirestat.com (Amerikai egyesült államokból érkeztek a látogatók)
Ugyanakkor nem megjeleníthetők, és ez aggaszt, pedig eközben is folyamatosan jönnek a látogatók.
Mik lehetnek ezek az oldalak? Veszélyesek lehetnek a gépre, a blogra nézve (vagy akár más személyre)?
Úgy tudtam, a Blogspot valamennyire védve van ezek ellen (bár ami az interneten van, az így is nyilvános annak, aki nagyon hozzá akar férni).
Ez milyen veszélyekkel járhat pontosan?
Teleszemetelik a blogot veszélyes linkekkel, blog statisztikát hazavágják és amúgy nem tudom de próbálnak személyes adatokhoz, címekhez hozzáférni, vagy csak árirányítani egy másik blogra.
Mywot kommentelők (google fordítás):
"Gyanítom, hogy ez egy áttétel spammer. A spam a nézőt statisztika honlapok, hogy megpróbálja rávenni, hogy látogassa meg őket, amikor elkezdi kétségbe, hogy miért a nagy forgalom jön az egyik honlapon."
"Spam bot! Lehetőleg ne adja meg a webhely. Ők küld a spam bot rendszeresen"
"Úgy néz ki, mint egy másik blog ajánló spammer nekem. Ne kattintson a linkre a hivatkozó URL-ek a blog, ez az, amit akarnak. "
Igen, így már érthető.
Remélhetőleg nem jönnek rá sok mindenre, elég kényes témával foglalkozom, ami azt illeti, nincs kedvem még egyszer megszabadulni a bejegyzésektől (bár végleges törlés minden bizonnyal nincs is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!