Van egy elektro express nevű bolt (elektronikai, részben számitástechnikai is) vásárolt már ott v. ki neten keresztül vagy bármi info roluk?
2009. nov. 30. 16:30
1/4 anonim válasza:
Vannak ott is átverések, de rosszabb a Tesz-Vesz.
2/4 anonim válasza:
Én nem találkoztam átveréssel amit rendeltem meg is kaptam. Igaz, bkv-val elég komplikált eljutni oda, de szerintem teljesen korrekt. És a tesz-vesznél sokkal jobb. Itt ha írják hogy mehetsz érte akkor mehetsz is. A nyitva tartás kicsit váltakozó.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! és hogy jutottál oda? Keletiből megyek én . Néztem hogy hogy lehet odajutni , és tényleg kombinált
2009. dec. 13. 08:39
4/4 anonim válasza:
Úgy emlékszem 124-es busszal mentem, pont szembe rak le de nagyon ritkán jár [link] és ugyebár a Bosnyákról indul ahova meg gondolom tudod hogy 7E vagy 173E busszal jutsz el a leghamarabb a 124 es pedig a másik irányba lévő 173 megállója mögött van nemsokkal az újságos bódé környékén. A bolt meg egy kis udvarba van 5-10 lépés és jobbra egy kis ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!