Hogy lehet kijátszani az előre lájkolós oldalakat?
Figyelt kérdés
Elvből nem lájkolok előre, de azért néha kíváncsi vagyok. Meg tudom nézni lájlolás nélkül?#lájlkolás
2014. jan. 8. 16:47
1/13 anonim válasza:
Nekem meg nincs facebookom és nem is lesz. Így én is ki vagyok zárva egy csomó dologból. L.sz.rom...
2/13 anonim válasza:
csinálsz másik profilt, és azzal megnézed :D
szerintem nem lesz rosszabb az életszínvonalad, ha esetleg az ilyen dolgokból kimaradsz... én csak két dolog miatt használom a facebookot:
- 1. ismerősök
- 2. Tibi atya tanításai
3/13 anonim válasza:
Ctrl + U és a meta adatokból kiolvasod a kép URL-jét. Ha nem akarsz keresgélni akkor Ctrl + F, és begépeleg hogy jpg .
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
16:57 BIG LIKE
Nekem is főleg ebből a két okból van facebookom!:D
6/13 franticpuppet válasza:
Lehet, vannak erre eszközök, ilyen pl.: a Lájktörő: [link]
7/13 A kérdező kommentje:
KÖSZI!!!! Erre gondoltam.
2014. márc. 17. 20:07
8/13 Lizi31 válasza:
Vagy egyszerűen korrekt oldalakat választasz magadnak ahol nem kérnek kötelező lájkot. Ha tetszik nyomod ha tetszik nem :)
Pl : [link]
9/13 anonim válasza:
Firefox: Eszközök->Oldal adatai - > Média ->kikeresed a képet
(a legtöbb oldalon működik)
10/13 anonim válasza:
Én ezt szoktam használni, olyan 90%-ban mindig megtalálja amit keresek. Egyszerűen csak be kell másolnod az oldal linkjét.-----> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!