Domain címet/nevet hogyan lehet eladni, mennyiért, és milyen időset?
Remélem, jó témához írtam. Na tehát szeretnék belevágni a domain-kereskedésbe, már amennyiben persze ennek van értelme. Alaposan utánaolvastam, hogy hogyan hozzunk létre egy megfelelő nevet, amiből lehet is profitálni, stb. Lényegében nekem a kérdésem arra irányul, hogy mennyire van esély arra, hogy teljesen új, frissen bejegyzett domain címet el tudjak adni? Nyilván itt most olyanról van szó, ami közérthető, jó a hangzása, stb, tehát úgy minden korrekt vele, és felkelti az ember figyelmét. Azzal ugyanis tisztában vagyok, hogy a domain kereskedők sorra adják veszik egymástól a címeket, de azok mind régen bejegyzett címek, sőt teljes oldalak is, pl sex.com (amit 13 millió dollárért adtak el).
Tehát az olyan domaineket is megveszik, amik teljesen újak? És kell nekem azon kívül valami mást is csinálnom, hogy lefoglalom az adott címet? Illetve hogy zajlik az adásvétel lebonyolítása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!