Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letöltöttem Ncore-n egy...

Letöltöttem Ncore-n egy filmet, és miután belenéztem kiderült, hogy mégsem tetszik. Miután feltöltöttem már a megfelelő arányba a filmet, akkor a számítógépemről letörölhetem?

Figyelt kérdés

2014. jan. 5. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha elérted az 1-es arányt, vagy seedben tartottad a kötelező 48 óráig, akkor már törölheted.
2014. jan. 5. 21:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Ahogyan az első írja.
2014. jan. 5. 21:41
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm. És mi van akkor, ha már futtatom egy ideje, de még mindig csak 0.021 az arány:/// meddig várjak? mért nem több?
2014. jan. 5. 21:45
 4/16 A kérdező kommentje:
hogyan tudom tartani a kötelező 48 órás arányt, ha a gépem közbe ki van kapcsolva? az nem számít? ha újból bekapcsolom, akkor működik a torrent. de akkor hogyan érhetek el 48 órát? nem értem :(
2014. jan. 5. 21:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha az nCore-on az Aktivitás menüben nincs ott a "seed kötelezett torrentek" között, vagy az "összes torrent" között "-" van a Hátralévő oszlopban, akkor már törölheted.
2014. jan. 5. 21:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést... 48óra aktív seed. Bekapcsolt géppel.ennyi.
2014. jan. 5. 21:52
 7/16 A kérdező kommentje:

Napi helyezés:

553602

Heti helyezés:

555317

Havi helyezés:

555317

Elmúlt havi helyezés:

N/A

Lehetséges hit'n'runok száma:

2

Hit'n'runolható torrentek száma:

5

Hit'n'runolt torrentek száma:

0

* A napi helyezés óránként frissül, éjfélkor pedig nullázódik.* A heti helyezés óránként frissül, vasárnaponként 23 óra 59 perckor pedig nullázódik.* A havi helyezés óránként frissül, hónap első napján 0 óra 1 perckor pedig nullázódik.* Az előző hónapban elért helyezés. Minden hónap első napján frissülő adat.* Ha minden így maradna hónap végéig, akkor ennyi hit'n'runolt torrented lenne.* Ennyi torrentnél nincs seed-kötelezettséged. Rangonként eltérő mennyiség.* E hónapban jelenleg ennyi torrentnél nem tettél eleget seed-kötelezettségednek, azonban a hónap végéig még lehetőséged van pótolni azokat.

NEKEM EZ VAN OTT.

2014. jan. 5. 21:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Kiválasztod az Aktivitás menüpontot, majd ott lesznek alul a torrent fájljaid amiket letöltöttél és lesz egy olyan, hogy Hátravan xy óra xy perc. Addig kell seedelned míg az le nem jár, lényegtelen, hogy 5 nap alatt telik le a 48 óra seed idő..
2014. jan. 5. 21:57
 9/16 A kérdező kommentje:
így már értem, köszönöm a segítséget. :)
2014. jan. 5. 22:00
 10/16 A kérdező kommentje:
De az nem gond, ha most kikapcsolom a gépet, és csak holnap du. kapcsolom be? mert addig nem tud seed-elni, és telik az "időmből", nem?
2014. jan. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!