Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mitől van, csak nálam van így?

Ez mitől van, csak nálam van így?

Figyelt kérdés
Néhány napja t-mobile fórumokat olvasgatok, ma este is ezt tettem, kb. 22 óráig, a gamepod fórumát, akkor még jól működött, aztán most próbáltam folytatni az olvasást, de mikor a következő lapra szerettem volna menni, hibát írt, ki, hogy nem elérhető, frissítettem, úgy sem lett jó. Aztán megnéztem a mobilaréna T-s fórumát, annál is ugyan ez a hiba, és a prohardvernél is. Minden más oldalt, levelezésim, face, gyakori, hír oldalak, ezek gond nélkül mennek.
2014. jan. 5. 02:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Internetezéshez ,két, egymástól független dolog kell :

-egyik : a net,netkapcsolat

-másik : a böngésző ,IE,Ferifox,Chrome,

ha nem jön be valami oldal,akkor azt kell kiderítened,hogy :

-a net szakadt e meg

-vagy a böngésződ szórakozik e ,

Nálad mivel van a probléma ?

2014. jan. 5. 05:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Az általad említett dolgok ellenőrzése volt az első nekem is, azért ennyire madár, nem vagyok, hogy netkapcsolat nélkül várom a csodát :) Ezért is írtam, hogy minden mást meg tudtam nézni, kivéve a T-s fórumokat, bármilyen oldalon. Azt pedig kihagytam a leírásból, és így kicsit tényleg félreérthető volt, hogy három böngészővel próbálkoztam és mindegyik mindent behozott, csak a T-mobile fórumokat nem. Nem tudom mi lehetett a gond, azt sem, hogy mikor oldódott meg, de reggel negyed kilenckor már működött. Azért köszönöm :) Megy a zöld kéz:)
2014. jan. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!