Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az egyik ismerosom megtudta a...

Az egyik ismerosom megtudta a Facebook jelszavamat. Eleg felszines a kapcsolatunk, tud e nekem artani? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar megvaltoztattam, de ha beirom a regit, akkor lehet olyat kerni, hogy a fiok, letiltasa, es visszallitas a regi jelszora?

2014. jan. 3. 22:06
 1/3 anonim válasza:
Ha nem ez az e-mail jelszavad, amihez a fiók kapcsolva van, akkor semmi baj, mert anélkül nem lehet megváltoztatni. Tehát ha egyikbe se tud belépni, akkor oké minden.
2014. jan. 3. 22:07
 2/3 A kérdező kommentje:
ugyan az volt a ketto, de azt is megvaltoztattam.
2014. jan. 3. 22:34
 3/3 claidheamohmor ***** válasza:

Mindkettőt változtasd meg, de nehezen kitalálhatóra. kisbetű, nagybetű, számok kombinációja legyen, és ne legyen benne értelmes szó (szóval a név+születési év kombó felejtős). Az e-mail cím és a facebook account jelszava ne egyezzen. A facebookhoz érdemes még beállítani, hogy sms-ben küldjön ellenőrző kódot

(a te telefonodra, nyilván).

Azt nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy "megváltoztattam, de ha beírom a régit" ... wtf?!

2014. jan. 4. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!