Mr.okos kérdése:
Miért van az, hogy átléptem 5megásból 10 megás netcsomagba, még is csak 5-öt mérek, mx 6-ot?
Figyelt kérdés
Felhívtam a T-online-t, ők azt mondták hogy 10megát küldenek.2014. jan. 3. 00:39
1/5 anonim válasza:
Mert a 10-esnél is csak 5-öt garantálnak :D
ASDL általában ilyen vacak sajnos.
Próbálj meg másik sebességtesztet is elvégezni, de nagy valószínűséggel a nálad lévő vonal ennyit bír.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez rohadt jó -.-" És mit tehetek, hogy többet bírjon?
2014. jan. 3. 11:07
3/5 anonim válasza:
Semmit. Valószínűleg az 5 mega esetén kaptál "túl gyors" netet és ahogy előttem írták 10 mega esetén általában 5 a garantált. Csak akkor lehet reklamálni ha ez alá mennek. Ennyi...
4/5 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, a kábelezés ami hozzád vezet, ennyit bír, nem tudsz tenni ellene semmit, ha esetleg van Digi net arra fele, fizess elő rá
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2014. jan. 3. 18:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!