Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy miért van az hogy a...

Hogy miért van az hogy a windows 7 nem ismeri fel a Háló kártyámat? Pedig fel telepitem. A sima xp meg felismeri, ja és a hálókártyám TP-LINK a win 7 támogatja de mégse ismeri fel Szerintetek miért? Valaki?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 12:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm .
2014. jan. 6. 18:12
 12/18 A kérdező kommentje:
pendrivre másolja rá és inditsam el? vagy rendszeren kivül kell az egészet csinálni,??
2014. jan. 6. 18:29
 13/18 CspCsj ***** válasza:

A windows nem engedi azt a memóriaterületet tesztelni amit használ, szóval a rendszer betöltése előtt kell.

Ha van üres újraírható CD akkor azt ajánlom, vagy pendrive-ra is telepíthető, de ilyenkor mindent töröl a pendrive-ról.

Miután újraírható CD-n vagy pendrive-on megvan újraindításkor a Boot Menu-t el kell érni valamelyik billentyűvel (ha be van állítva a BIOS-ban) vagy a BIOS-ba lépve az indítási/boot sorrendet át kell állítani - ehhez a BIOS-ba lépés előtt a pendrive-ot be kell dugni vagy az újraírható CD-t be kell tenni.

Miközben ezt a sok szöveget ideírtam, rájöttem hogy a memóriateszt nálad nem szükséges...inkább a többit csináld meg.

2014. jan. 6. 20:11
 14/18 A kérdező kommentje:

jójó köszi,egyébként a Winchestert ellenőriztem és ki írta ----> A lemez felületén található 5 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

102 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.

Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.

Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Szerinted cseréljem le újra a Adatkábelt?

2014. jan. 6. 21:32
 15/18 CspCsj ***** válasza:

Ha már cserélted, akkor nem szükséges (persze ha az előző csere óta vannak gondok, akkor cseréld vissza)

A legjobb az lett vonla, ha azt írja "A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."

2014. jan. 6. 21:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget,rendes vagy.
2014. jan. 7. 11:18
 17/18 CspCsj ***** válasza:

Szívesen segítek, de inkább rajtad múlik.

Gondolom nem emlékszel melyik lépésnél fagyott ki a windows telepítés?

Itt egy pár perces videó, fusd át:

http://www.youtube.com/watch?v=y-yGO9a-Ihc

2014. jan. 7. 20:55
 18/18 A kérdező kommentje:
kösz,mikor már feltelepitettem a egészet,és utána a programokat.. és utána be adta a homok órát,és le fagyot,egyébként amit vettem használt winchestert azzal volt gond sajnos mert kék halált az okozta és ki vettem a gépből igy minden jó eddig .
2014. jan. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!