Hogy miért van az hogy a windows 7 nem ismeri fel a Háló kártyámat? Pedig fel telepitem. A sima xp meg felismeri, ja és a hálókártyám TP-LINK a win 7 támogatja de mégse ismeri fel Szerintetek miért? Valaki?
A windows nem engedi azt a memóriaterületet tesztelni amit használ, szóval a rendszer betöltése előtt kell.
Ha van üres újraírható CD akkor azt ajánlom, vagy pendrive-ra is telepíthető, de ilyenkor mindent töröl a pendrive-ról.
Miután újraírható CD-n vagy pendrive-on megvan újraindításkor a Boot Menu-t el kell érni valamelyik billentyűvel (ha be van állítva a BIOS-ban) vagy a BIOS-ba lépve az indítási/boot sorrendet át kell állítani - ehhez a BIOS-ba lépés előtt a pendrive-ot be kell dugni vagy az újraírható CD-t be kell tenni.
Miközben ezt a sok szöveget ideírtam, rájöttem hogy a memóriateszt nálad nem szükséges...inkább a többit csináld meg.
jójó köszi,egyébként a Winchestert ellenőriztem és ki írta ----> A lemez felületén található 5 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
102 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Szerinted cseréljem le újra a Adatkábelt?
Ha már cserélted, akkor nem szükséges (persze ha az előző csere óta vannak gondok, akkor cseréld vissza)
A legjobb az lett vonla, ha azt írja "A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."
Szívesen segítek, de inkább rajtad múlik.
Gondolom nem emlékszel melyik lépésnél fagyott ki a windows telepítés?
Itt egy pár perces videó, fusd át:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!