Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért egyre rosszabb a google...

Miért egyre rosszabb a google chrome?

Figyelt kérdés
Több különböző számítógépen is (munkahelyi, otthoni, havernál ... stb) ugyanazt tapasztalom. Vagyis hónapról hónapra több gond van vele, egyre jobban leterheli a processzort, a videók a lassabb gépeken eddig csak teljes ablakban akadtak, de mostmár kisablakban is néha néha megakad 1-1 pillanatra, akkor is, ha már be van töltve a video. Ismerősök is hasonló gondokra panaszkodnak. Futtattam több gépen is vírus ellenőrzést, néztem a process-eket, volt flash player frissítés és mégis mindenhol egyre több gondot tapasztalok. Régen a chrome volt a kedvencem, de már kezd használhatatlanná válni. Nemrég feltelepítettem az opera-t és abban semmi ilyen problémát nem tapasztalok.

2014. jan. 1. 22:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én se használok már Krómot jó ideje... amikor még "kezdő internetező" voltam akkor még tökéletesnek tűnt , de aztán valami komolyabb browsert akartam:)

No ,de hogy valami használhatót is írjak: Ha tetszik a chrome kezelőfelülete akkor az sr ware iron böngészőt ajánlanám vagy a comodo dragont:

[link]

[link]

Mindkettő gyorsabb és biztonságosabb a chromenál , viszont a felülete és motorja ugyanaz.

Az Opera is egy jó választás , a mostani verziói (Opera 20) a Chrome-ra épülnek , de tartalmaznak hasznos funkciókat pl "rally mód" ami gyorsítja az oldalak betöltését , ha lassú a neted.

A "régi opera" (Opera 12) viszont egy teljesen egyedi böngésző volt , nekem anno az volt a kedvencem , de ma már nem igazán érdemes használni , mert az összetettebb weboldalak betöltésével sokszor nem bír már el. Mobilon viszont még mindig a kedvencem:) Gépen számomra a firefox (alapértelmezett) és az Opera 20 a legjobb.

Bocs a kisregényért , remélem tudtam segíteni.

2014. márc. 14. 16:56
 12/13 A kérdező kommentje:
ezer köszi! :)
2014. márc. 15. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem isa nagyon belassul a Chrome pedig nagyon jó gépem van(ezt nem részletezem).Régen ez volt a kedvenc de most az opera-t és a firefox-ot használom. Szerintem is az egyre több kiegészítő program lassítja le.

A Maxthon-nal nemrég ismerkedtem meg és tényleg egyszerű és tökéletes, pont jó:)

2014. máj. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!