Miért egyre rosszabb a google chrome?
Én se használok már Krómot jó ideje... amikor még "kezdő internetező" voltam akkor még tökéletesnek tűnt , de aztán valami komolyabb browsert akartam:)
No ,de hogy valami használhatót is írjak: Ha tetszik a chrome kezelőfelülete akkor az sr ware iron böngészőt ajánlanám vagy a comodo dragont:
Mindkettő gyorsabb és biztonságosabb a chromenál , viszont a felülete és motorja ugyanaz.
Az Opera is egy jó választás , a mostani verziói (Opera 20) a Chrome-ra épülnek , de tartalmaznak hasznos funkciókat pl "rally mód" ami gyorsítja az oldalak betöltését , ha lassú a neted.
A "régi opera" (Opera 12) viszont egy teljesen egyedi böngésző volt , nekem anno az volt a kedvencem , de ma már nem igazán érdemes használni , mert az összetettebb weboldalak betöltésével sokszor nem bír már el. Mobilon viszont még mindig a kedvencem:) Gépen számomra a firefox (alapértelmezett) és az Opera 20 a legjobb.
Bocs a kisregényért , remélem tudtam segíteni.
nekem isa nagyon belassul a Chrome pedig nagyon jó gépem van(ezt nem részletezem).Régen ez volt a kedvenc de most az opera-t és a firefox-ot használom. Szerintem is az egyre több kiegészítő program lassítja le.
A Maxthon-nal nemrég ismerkedtem meg és tényleg egyszerű és tökéletes, pont jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!