Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok műsort hallgatni a...

Nem tudok műsort hallgatni a hangtar. Radio.hu-n, pedig eddig működött. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Épp a Rádiószínházat hallgattam, amikor egyszercsak megszakadt a hang. Azóta sem működik. A gépet újraindítottam. Hangot, videót le tudok játszani. A Kossuth rádiót is tudom a böngézőbe beépített lejátszóval hallgatni pl. a popularis.hu-n. De a hangtár-ban nem tudok lejátszani. Mindent kiír, megjelenik a lejátszó fent, de nincs hang, nem indul a progress bar. A tűzfalat is kikapcsoltam egy pillanatra, akkor sem ment. Firefox 25.0.1-em van. De Explorer-ben is kipróbáltam és ott sem megy. Minden más megy, csak a hangtár lejátszás nem. Történt már mással is ilyen, hogy lehet megjavítani?
2014. jan. 1. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ő szerverükön van a hiba és ideiglenes, nem a te gépeden.
2014. jan. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!