Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jön be a FACEBOOK?...

Roland0802 kérdése:

Miért nem jön be a FACEBOOK? (3 böngészőm van, egyiken se jön be)

Figyelt kérdés

Először csak néhány képet nem jelenített meg, majd 1-2 facebookos játékot legvégül minden bal oldalra rendeződött és nincs háttér.

Kipróbáltam a dátumos verziót.

Kitöröltem a cookieket.

újra leszedtem a böngészőket.

leállítottam a NOD32-őt és a tűzfalat.

2014. jan. 1. 08:32
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Más internetes oldalak jól jelennek meg?

Facebook bejelentkező ablak is hibátlanul jelenik meg és csak utána van probléma?

2014. jan. 1. 10:05
 2/3 A kérdező kommentje:
már a bejelentkező oldal is. Többi weboldal normálisan jelenik meg
2014. jan. 1. 10:14
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Próbálhatsz Rendszervisszaállítást ha be van kapcsolva (Start menü- > Programok -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszervisszaállítás, és keress egy a hiba megjelenése előtti visszaállítási pontot) hátha a Windows beállításai módosultak.

Esetleg ha routert használtok és más hozzáférhet, akkor a router beállításait/tűzfalát is érdemes végignézni.

Nagy adatforgalomnál még az internetszolgáltató is szűrhet (inkább mobilnetnél), érdemes rákérdezni az ügyfélszolgálaton, de csak ha a háztartásban másik gépen is jelenztkezik a probléma.

2014. jan. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!