Most, akkor kitörölte a freemail a fiókomat vagy nem?
Figyelt kérdés
Amikor a fiók megszüntetésénél beírtam a jelszót(jól írtam be,többször is)és mindig azt írta ki,hogy nem törli a fiókot mert hibás a jelszó,de amikor kiléptem a fiókból és visszaakartam lépni,akkor meg már nem enged belépni.Régebben amúgy volt valami felmérés is,hogy miért töröljük ki a fiókot,de most semmi se volt.Nem vagyok valami jó ebben a témában,szóval arra lennék kíváncsi,hogy ezt valami káros program okozta vagy tényleg ki lett törölve a fiók?Mert ez sztem elég gyanús,hogy azt írja,hogy nem törli a fiókot most meg nem tudok belépni2013. dec. 31. 21:41
1/3 anonim válasza:
Miért nem enged belépni, mi a hibaüzenet?
Ha nem engedte törölni mert rossz a jelszó akkor be sem enged lépni, mert rossz a jelszó. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ezért nem értem,hogy miért nem engedte törölni a fiókot...
Mert,amikor eldöntöttem,hogy törlöm a fiókot,akkor be tudtam lépni a fiókba,de nem engedte törölni,mert azt írta,hogy hibás a jelszó(tényleg jól írtam be)és miután kiléptem a fiókból és megpróbáltam visszalépni,akkor meg nem engedett be,pedig nem változtattam meg a jelszót(és itt is jól írtam be),szóval nem értem,hogy most mi van....mert állítólag nincs törölve a fiók,de mégse enged be...Most pedig amikor beakarok lépni azt írja,hogy hibás a felhasználónév vagy a jelszó
2014. jan. 1. 17:20
3/3 anonim válasza:
kérj új jelszót egy másik emailedre, utána menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!