A facebook feltörést büntetik?
Figyelt kérdés
Nem is inkább feltörés hanem simán csak beléptem haver facebookjába és írtam 2 embernek. ezt letudják nyomozni vagy ilyesmi?
Ui: Egyszer láttam hogy mit írt be jelszónak és ennyi.:D
2013. dec. 30. 23:29
1/9 anonim válasza:
Ha el van mentve gépe akk kiírja hogy máshonan jelenkeztek be de az nagxon pontatlan egyszer bp-t szarvasnak érzékeltetehát le fogja szarni
2/9 anonim válasza:
Nem de a haver látni fogja az írást, és mivel valszeg nem hülye rájön, hogy nem ő írta....mellesleg a helyébe lennék én megtépnélek...
3/9 anonim válasza:
Igen, büntetik. Szedd is elő a kis hátizsákod és cuccold be a fogkeféd.
4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként jogosan tettem mert elég durván megalázott..
2013. dec. 30. 23:49
5/9 anonim válasza:
Nem tetted jogosan, ez szeméyes adatok megsértése...asszem, fene tudja, lényeg a lényeg ha ő feljelent téged meghurcolnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Az interneten tárolni személyes adatokat elég veszélyes, és egyébként elmondom hogy mit csinált velem. suliba ellökött, párszor belém rúgott és elkezdte ordibálni hogy nyald le a cipőm stb... ja és amikor még jóba voltunk akkor mondtam neki egy két személyes dolgot és azokat is elmondta másnak;)
2013. dec. 31. 01:02
7/9 anonim válasza:
Ha komolyabb ügy lesz belőle megkapja ő is a magáét, de elhiheted ha feljelent te is megsínyled a dolgot..nem ítélkezhetsz attól hogy ellökött téged, szólj tanárnak, vagy valakinek. Amit csináltál az nem jó dolog...mondjuk mentségedre vall, hogy nem használtál illegális programot (keylogger stb)...de sztem semmi nem lesz belőle..gyerekkori dedóbalhé.
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudja hogy ki volt az ezért kérdeztem hogy le lehet e nyomozni hogy honnan küldték az üzenetet. Meg az a 2 ember akikkel beszéltem azokat ismerem és csak így normálisan beszélgettem az ó nevében velük. De azért köszi hogy válaszoltatok!:)
2013. dec. 31. 02:09
9/9 anonim válasza:
Ma már mindent le lehet nyomozni főleg gépen..hoho..hajjaj..XDD, meg se gondolnád. Legközelebb ne csinálj ilyen hülyeséget, gondolkodj mielőtt cselekszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!