Hogyan tudnék több like-ot kapni az egyik Facebook-os oldalamra?
Figyelt kérdés
Az ismerőseimet már meghívtam,de még mindig kevés a like :(2013. dec. 30. 12:39
1/4 anonim válasza:
(A) Kérd meg őket
(B) Ossz meg róla rendszeresen (lehetőleg érdekes) tartalmakat a saját idővonaladon
(C) Linkeld be az oldalad hasonló témájú oldalakon/fórumokon/stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ezek közül már mindegyiket próbáltam :/ a hasonló oldalakkal próbáltam linkelni,de kevés az ilyen oldal ..
2013. dec. 30. 13:14
3/4 anonim válasza:
ha kevés a hasonló jellegű oldal, az azt jelenti, hogy valamilyen speciális témájú az oldalad? Valami ritka hobby vagy sport? Ebben az esetben nyilván nem lesz több ezer rajongója az oldaladnak, ha csak egy kis réteg számára lehet érdekes az oldalad.
4/4 A kérdező kommentje:
nem,a focival kapcsolatos,de az összes ilyen oldal nagyobb oldal és nekik 2000-4000 fölött van a linkcseréjük.. a kisebb oldalakkal pedig nem sok hasznom van :3
2014. jan. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!