Felkelhetetle kérdése:
Hogyan tudhatom meg a facebookon egy illető címét?
Figyelt kérdés
Ha facebookon valaki állprofilt csinál és azt szeretném lebuktatni tudom hogy egy nagyon fiatal egyén szórakozik én meg meg akarom leckéztetni természetesen hogy tanuljon belőle hogyan tudnám ezt kivitelezni? (ez az állprofil nekem irkál hülyeségeket abban a reményben hogy úgysem tudom meg ki írt azt tudom hogy valami 10 éves netthuszár)2013. dec. 29. 23:14
1/5 anonim válasza:
backtrack 5
leklónozod a facebook.com oldalát , elküldöd neki , megvárod mig azon keresztül bejelentkezik
miután bejelentkezett megnézed az ip cimét és ip cim alapján pedig kikeresed hogy honnét is netezik
2/5 A kérdező kommentje:
természetesen a jó ügy érdekében ez részben a szülök hibája hogy ilyen fiatalon odaengedik a monitor elé és a játékosságát nem a játékokon hanem a netten élik ki más mit sem sejtő felnőttel. Erre legtöbben rávágják hogy troll és nem tudják ennek az okát. Kb. ez ellen küzdök valamilyen formában. Köszönöm annak aki segít, bocs ha néhol hibásan fogalmaztam.
2013. dec. 29. 23:24
3/5 anonim válasza:
" ip cim alapján pedig kikeresed hogy honnét is netezik"
Na ez nem fog menni. Egy IPcímmel az ég világon semmire sem mész. Sajnos nem kideríthető - számodra - hogy ki az az unatkozó csitri...
4/5 anonim válasza:
addig el tud jutni hogy milyen városból is netezik az a valaki , szerintem ez elég kiindulásnak
5/5 anonim válasza:
Ja, mondjuk egy megyeszékhely és ott egy 100ezres városban keressél meg valakit IP alapján. Ugye viccelsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!