Mit tegyek ha valaki ál facebook-ot csinált az anyukámnak?
Figyelt kérdés
Tudtunkra jutott manapság, hogy ki csinálta anyukámnak a kamu facebook-ot(kb. két hete csinálta), és most azon gondolkozunk, hogy feljelentjük a rendőrségen mert elegünk van abból a bizonyos valakiből (anya 1 éve vált el apától békében, de a mostani felesége annyira féltékeny anyára,pedig nem is csinál semmit, hogy mindig alá akar tenni.. de már igy megy 1 éve)...és most hogy csinálta ezt a facebook-ot fel szeretnénk jelenteni a rendőrségen.
ILYENKOR LEHET A RENDŐRSÉGHEZ FORDULNI? MIT TESZ? EZ PÉNZBE KERÜL NEKEM?
Már nekünk nem elég ha csak a facebook-on jelentjük be.
2013. dec. 29. 19:54
1/8 anonim válasza:
Aztán hogy bizonyítja bárki, hogy az új csaj csinálta?...
2/8 A kérdező kommentje:
IP-cím alapján, vagy nem tudom. Azért kértem itt segítséget.
2013. dec. 29. 19:59
3/8 anonim válasza:
Szerinted hány emberrel történik ilyen? Inkább azt kéne kideríteni, hogy pontosan ki csinálta. Először is az ismerőseidnek mondd el, hogy az egész kamu, nehogy a kamu profillal visszaéljen az ismerőseidnél. De azért feljelentést is kell tenni.
4/8 anonim válasza:
nem ilyen egyszerű, hogy ip cím alapján megnézik és kész...persze feljelenthetitek, meg lehet említeni, hogy rá gyanakodtok. persze ez eléggé kevés így bizonyíték nélkül. ipcímet is a szolgáltatótól tudnák megszerezni, de az ilyen facebook-os ügyeket(ha úgy nézzük, mint ismeretlen tettes készítette)elindítják, aztán 1 hónap után küldik a levelet, hogy lezárták a nyomozást.
5/8 A kérdező kommentje:
Na elmondom hátha érthető lesz: úgy derült ki hogy az a nő az, hogy amikor megláttuk ezt a kamu facebook-ot írtam chat-en annak a facebook-nak egy levelet, mintha anyának írtam volna(azt a nőt emlegettem benne), mert tudtam hogy viszhangot fog belőle csinálni és igy gondoltam majd kiderül hogy ő volt-e.. de tegnap volt egy veszekedésünk és idegességében az a nő elszólta magát, hogy én hogy merem őt leszólni meg stb. ... Végülis ennyi, de tudom ez még nem bizonyíték.. de akkor is tudom legalább hogy ő volt..
2013. dec. 29. 20:15
6/8 anonim válasza:
Szólj apudnak hogy azzal a r*bancal csináljon valamit mert nem tetszik hogy kamu facebookot csinált mond ezt el neki. Hajrá!
7/8 anonim válasza:
Menj be a rendőrségre,nem is tudom pontosan minek nevezik ez,hasonló mint mikor vissza élnek a személyiddel! Azt is jelenteni kell ha eltűnik,ezt is jelentsed most mert visszaélhetnek vele vagy vele aki ezt csinálta.
8/8 anonim válasza:
igen 7-es, csak az a baj, hogy ez a rendőrségnek annyira kis ügy, hogy időt sem pazarolnak rá. felvesznek egy jegyzőkönyvet, aztán ülnek rajta egy kicsit, majd később küldik a levelet, hogy bizonyíték meg bármi más híjján a nyomozást befejezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!