Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha WoW-hoz nincs meg a WtLK...

Ha WoW-hoz nincs meg a WtLK csak a BC akkor a Taurin ehez is 3.2.2a patch kell?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ha a taurira akarsz menni akkor igen..de sztem tedd fel a wotlk-t is mer ha 80 lvl lesz akkor nem nagyon tudsz northrendre menni vagy miaz XD (anno kocka vtam szal tom mit irok)
2009. nov. 27. 21:52
 2/5 anonim válasza:
Taurin nemtudom hogyan csinálják, de általában regelésnél ki lehet választani mire rakod az accod, persze ha pl alapjátékod van 3.2.2-es patchal (ilyet se láttam még de elv lehetséges) akkor működni fognak az alap területek, stbstb
2009. nov. 28. 00:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2009. nov. 28. 14:24
 4/5 anonim válasza:
sztem WOD-ra nem kell Wotlk csak ha dk-zni akarsz mer nem fogják betenni a 80-at de asszem már taurin bent van
2009. dec. 1. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
szeritnem veddmeg a WotLK-t, mert anélkül a content nélkül nem tudsz felmenni 80-ra, és sok dolog hiányozni fog a Te játékodból. aroncido
2010. márc. 7. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!