Usbport kérdése:
Amerikából nCore?
Figyelt kérdés
Az USA-ból szeretném elérni az oldalt, de nem tudom milyen böngészőt használjak. Tudtok valamit tanácsolni?2013. dec. 29. 17:17
1/4 anonim válasza:
Sajnos értetlenül állok a kérdés előtt.
Használd ugyanazt a böngészőt, amit mindig, és gépeld be a címsorba az nCore webcímét.
2/4 anonim válasza:
Nézz utánna a helyi szabályoknak, valahol csinos csekkel jutalmazzák a fájlcserélést.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem letölteni akarok, csak belépni, hogy ne legyek inaktív, és ne dobjanak ki. Minden jól van beállítva, de nem érem el az oldalt. Hallottam egy böngészőről amivel minden oldalt akárhonnan el lehet érni de nem tudom sajnos a nevét.
2013. dec. 29. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!