Ebay-en tényleg ingyenes a postázás Kínából?
Figyelt kérdés
Csináltam egy printscreen-t. A képen láthatóan azt írja hogy a postázás ingyenes. Hogy lehet ez? Egy 3-4 dolláros órát hogy éri meg elpostázni Európába ingyen? Vagy mégis hogy működik ez az egész?
Kezdő vagyok, sohasem rendeltem még, de tiszta az egész rendszer csak ez nem.
2013. dec. 29. 15:44
1/4 anonim válasza:
Igen ingyenes. Kb 0.7$ a postaköltség Kínából levélként(itt meg országon belül sem küldesz ennyiért).
2/4 anonim válasza:
Igen, ahol azt írják ingyenes, ott tényleg ingyenes. És én sem értem, hogy nálunk akkor miért ilyen drága a posta, ha nekik megéri így is. Rengeteg 1 dolláros cuccot rendelek és mindig szépen kihozza a posta!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez remek és hihetetlen :D
2013. dec. 29. 16:28
4/4 anonim válasza:
Igen.. Nemrég mondták, hogy a gazdaság miatt van ez: rettentő sokan rendelnek tőlük, megugrasztja az eladást, inkább finanszíroznak belőle valamit de a külföldi vásárlás a bevételek nagyon nagy százalékát alkotja... El tudjátok képzelni hogy mennyi cargo rnepülő száll fel ilyen kis csomagokkal telerakva?.... Az egyik eladó múltkor mondta h a tervezett szállítás késnhi fog merte nem fért fel a csomagom a nagy gépre (egy pici telefontokról volt szó) és nem tudták belegyömöszölni a gépbe sehogysem... loil, hát igen... ez tudatos. Jól csinálják. Ingyen ill fillérekért szállítanak, nem úgy mint európa hogy azon a kevés emberen akarnak meggazdagodni, akik rászorulnak, ne azokról húzzák le a bőrt. De nálunk csak így megy. Más gazdag orgszágokban pl a helyi buszjegy/bérlet olcsóbb, mert rájöttek h így többen utaznak stb ez felfogás y :) sorry h egy kicsit eltértem a tárgytól de vmilyen szinten ide tartozik. Tényleg ingyeses a többség és tényleg szinte minden meg is érkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!