Ennek mi az oka facebookon?
Figyelt kérdés
Már szerintem több éve áll fenn ez a probléma. Szóval ha én írok egyik ismerősömnek azt ő megkapja chaten, de ha ő ír nekem valamit azt nem látom. Csak úgy tud nekem üzenetet elküldeni, hogy nyit egy új üzenet küldését és azt az én nevemre címezi. Ha még valamit akar írni, újból el kell játszania ezt a procedúrát. Ő azt mondja biztos valahogy letiltottam őt chaten. Én nem emlékszem hogy valaha is ilyet csináltam volna, és nem is találok sehol lehetőséget ilyesmire. Vagy ha csináltam volna ilyet, annak feloldására. Ötletek?2013. dec. 28. 22:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!