Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jó a net? ötlet?...

Miért nem jó a net? ötlet? TP-LINK WR720N

Figyelt kérdés
elvileg tökéletesen konfigurálva van de mégse müködik [link]
2013. dec. 25. 14:54
1 2
 1/11 P.O.C. ***** válasza:
Statikus IP? Hát szerintem ilyen nem sok magyarországi szolgáltatóhoz kell. Melyiknél vagy? Milyen fajta net ez? ADSL, kábel, mikrohullámú, egyéb?
2013. dec. 25. 14:57
 2/11 A kérdező kommentje:
mikrohullámú
2013. dec. 25. 14:58
 3/11 P.O.C. ***** válasza:
És tuti, hogy statikus IP kell?
2013. dec. 25. 15:00
 4/11 A kérdező kommentje:
varazsoldal.hu internetszolgáltatása
2013. dec. 25. 15:00
 5/11 A kérdező kommentje:
fogalmam nincs hogy milyen kell de quick setup-al lett konfigurálva szval..
2013. dec. 25. 15:02
 6/11 P.O.C. ***** válasza:

A Qucik Setup se fogja helyetted kitalálni milyen protokollt használ a szolgáltatód.

Én azért lepődtem meg a Static IP beállításon, mert nem használják a szolgáltatók. Én még egyel se találkoztam. Mikrohullámú netnél is, Dynamic IP vagy PPPoE -t szoktak használni.

Ha a netet közvetlenül a gépre kötöd, az milyen beállításokkal szokott történni? Milyen Operációs Rendszert használsz?

2013. dec. 25. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:
így lett konfigurálva: quick seup -> WAN Connection Type (Auto-Detect) -> Satic IP (megadom az adatokat) -> Wireless -> Finish
2013. dec. 25. 15:10
 8/11 A kérdező kommentje:
windows 8.1 de van egy xp-s gép is
2013. dec. 25. 15:10
 9/11 A kérdező kommentje:
ha manuálisan beállítom PPPoE-re akkor WAN alatt semmi adat nincs meg se az IP se Maszk se semmi
2013. dec. 25. 15:18
 10/11 P.O.C. ***** válasza:

A routert mindig olyan prtokolra kell állítani, amilyen protokollt használt a gép, közvetlen internetkapcsolatra.

Szerintem nem kérdezek ezzel nehezet. Szóval ha a mikrohullámú netet közvetlenül a gépedre kötöd (router nélkül) mit kell még állítani a Windows -on?

- Nem kell állítani semmit: ez Dynamic IP és ez a Windows alapértelmezett beállítása is.

- A hálózati kártya TCP/IP beállításaihoz IP címeket kell bepötyögni, hogy legyen net, amit első beüzemeléskor kell megtenni: Ez a Static IP

- Felhasználónév és jelszó párossal kell "tárcsázni" a számítógép bekapcsolása után, hogy legyen net: ez a PPPoE.

2013. dec. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!