Hogyan lehet bontatlan email-t átküldeni egy másik mailbox-ba? (A másik fiókban nem gond, ha vírusos lenne a mail, megnyitásakor. )
Hogyan lehet átirányítani, megnyitás nélkül?
Az a gond, h sejtésem szerint ismerős küldte, de ez egy webes képeslap, tehát nem ismerős címről jött, hanem egy xyzkepeslapwqd.hu-ról.
Na most, ha biztonsági okokból nem nyitom meg, akkor megsértődhet valamely ismerősöm, ha mégis ismerős küldte nekem. Ha viszont nem ismerős küldte nekem, akkor beszívhatok egy vírust, ami nem hiányzik...
Ezért irányítanám át MEGNYITÁS NÉLKÜL egy kamu email-re, ha volna rá mód... Stimm? Nah, ez a kérdésem lényege és oka.
Szűrő és feladat
Ez alatt azt értem hogy a beérkezett leveleket át küldi a megadott e-mailra (pl.: mail1@gmail.com --> mail2@gmail.com) de, lehet feltételezni (pl.: a mail3@gmail.com, vagy ha a targyban van akció szó alatt érkező leveleket küldi el).
Kedves kérdező!
Gondolom megoldottad már a kérdés kiírása óta...
Én a helyedbe a ha saját tesómtól jött a mail, gyanúsnak vélem, törölném.
Ismerőstől jött egy " követni szeretnélek a facebookon ", törölnöm kellett volna. :((
De megnyitottam, mert hát ismerős, és mit is fog gondolni rólam?!
Egy hüle reklámot dobott be időközönként, kb azóta hogy megnyitottam a levelet. Attól még ez is lehet valamilyen vírus.
" Te vagy a 100.000. - ik lehetséges ajfon nyertes. " ( szándékosan írom így, bocs az érzékenyebb helyesíróktól )
Az egyik mailra tök ismeretlenektől kaptam leveleket.
Egyikbe spórolásra búzdító tárgymegjelöléssel.
Másikba " LoMy4u/ XXXX számú megrendelés visszaigazolva : Hatékony fogyás.
Utóbbi azért dühít, kicsit híznom kellene, nem fogyókúra.. És szerintem fogyókúrával foglakozó oldalon nem is jártam, így nem rendeltem semmit. Honnan tudja a mailom címét?
Na az is tetszik, ha nekem Nőnek " pénisznövelő " akármit akarnak ajánlani.
Vagy a férjemnek, " mellnaggyobbítást ".
Minden ilyen típusú leveleket azonnal a kuka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!