Internet explorer 8. 0 as verziót használok, és nem tudom használni, többi lent?
Figyelt kérdés
egy netes felületen kellene tanulnom,de használat közben felvillan egy ablak,hogy az internet explorer 8.0 működése leállt,a programban egyel tovább lapoz és ha az előző lapra akarok visszamenni(olyan mint egy netes könyv) akkor kilép és újból a bejelentkezésig visz,és ezt néhány oldal múlva megint eljátsza.Maga a program kompatibilis beállítású,és levettem az összes magas prioritású ellenőrzést és blokkolást..de még így sem működik.Nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem megoldást mondani!Amúgy Windows 7 ultimatet használok,és ez a program csak az internet ex.8.0 ban jön le rendesen Köszönöm2013. dec. 23. 10:54
1/1 csacsi2 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!