Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valakinek nincs értékelése...

Ha valakinek nincs értékelése a teszveszen, attól nem is vásárolnak?

Figyelt kérdés
Regisztrálva vagyok, de nincs értékelésem még. Eddig az anyukám teszvesz-es nevén árultam dolgokat, így elég jól elvitték őket, de most már sajátot akartam, így viszont nincs értékelésem, mennyire számít ez?
2009. nov. 26. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Vaterán számít, és mint tudjuk, a teszvesz és a vatera ilyen téren egykutya, tehát lényeges. Az emberek bizalmatlanabbak olyanokkal, akiknek még nem volt egyetlen tranzakciójuk sem, sajnos érthető módon. Ezért csinálják (jutalékot nem kímélve) sokan azt, hogy ismerőstől vásárolnak/nekik adnak el egykét apróságot a legelején - persze ha hosszú távon gondolkodnak, és valóban tisztességesek akarnak maradni. Szerintem anyud ill. más regisztrált ismerősöd és közted kéne egykét kisebb adásvétel, hogy a dolgok egyszerűbben menjenek utána.
2009. nov. 26. 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, ez jó ötlet.
2009. nov. 26. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Illetve nem jó, mert azonos az IP címünk. Úgy tudom azért büntetnek.
2009. nov. 26. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nadeizé... mondjuk nekem dinamikus, tehát modem kikapcs/bekapcs után már más, de ha nálad nincs is így, egy netkávézóból vagy munkahelyről ugyanúgy leüthetsz egy fix áras terméket, mint otthonról. Szal ha ezért büntetnek is (amiről egyébként nem tudok, de nincs kizárva), akkor is kijátszható.
2009. nov. 26. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, kipróbálom:)
2009. nov. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!