Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gáz ha facebook-on csak 300...

Gáz ha facebook-on csak 300 ismerősöm van? Van még valaki akinek kevés az ismerőse?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem csak az a 80 van bejelölve, akit ténylegesen ismerek is, és már beszéltem vele élőben is
2013. dec. 21. 08:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak 15 ismerősöm volt fészbukos időszakomban és szerintem nem gáz. Az nagyobb gáz, ha fontosabb a mennyiség a minőségnél.
2013. dec. 21. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
200 körül van de a minőség a fontos
2013. dec. 21. 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az. Általánosan kijelenthető, hogy 500 ismerős alatt nem is ember az, aki FaceBook-on megtalálható, de a cél mindenkinek az 5000, nagyrészt tök ismeretlen személy barátlistára pakolása, hogy azért mégis nézzünk ki valahogy, mert köztudott, hogy az életed értelmének mutatója a FaceBook-os ismerőseid száma.

G.

2013. dec. 21. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5 ismerősöm van. Az MSN-t cseréltem le veleXD
2013. dec. 21. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:

A 300 még sok is! Ennyi igazi ismerőse nem sok embernek van, a kirakat ismerősök gyűjtése meg csak bizonyos értelmi színvonal alatt számít menőnek! Nem mindegy az sem, hogy ha pl történik egy fontos dolog az életedben (nyersz egy nagyobb versenyen, megházasodsz, születik egy gyereked, leszoksz a cigiről stb), amit megosztasz az ismerőseiddel és ehhez mondjuk 100-ból 80-an gratulálnak vagy 500-ból 90-en. Sok olyan ismerősöm van (velem együtt), akik csak olyan embereket jelölnek/igazolnak, akiket tényleg jól is ismernek, mert rokonok, barátok, közvetlen munkatársak vagy esetleg volt osztálytársak. Egyikünknek sincs többszáz ismerőse, átlagban 80 körül megáll a számláló (60-100 között). Én magam se igazolok vissza mindenkit...már legalább egy tucat ember nem kapott tőlem visszaigazolást, sőt Én magam is csak nagyon ritka esetben jelölök meg valakit (az ismerős listámon talán 15 ilyen személy van).

Amúgy a kérdésre visszatérve, nem a 300 ismerős a gáz, hanem az, hogy azon aggódsz, hogy ez gázos-e!!! Na ez tényleg gáz...

2013. dec. 21. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg egy sincs :(
2013. dec. 21. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 200 alatt van, de ezek közül sokkal nem is beszélek. Bár mindegyiket ténylegesen is ismerem, volt osztálytársaim, volt lakóhelyemen lévő ismerősök, volt kollegák, családtagok. De igazi barátom csak 2 van, és ők ketten nincsenek regisztrálva a facebookon.

Kevés a 300? Szerintem viszont nagyon sok.

2013. dec. 21. 12:13
 9/9 anonim válasza:
nekem egy sincs , aztán, hogy elvagyok !
2013. dec. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!