Tudtok jó ár/érték arányú routereket? Vagy a legjobbakat?
TP-Link vagyD-Link, nagyon jó, de nem a legdrágább, és legyen benne pár extra is.
Köszi! :)
Asus RT-N56U/N65U/N66U
TP-Link TL-WDR3600/4300/4900
Netgear WNR3500L/3700
Ezek a jobb de még nem annyira drága kategóriájú routerek.
D-Linkek között jelenleg nincs olyan típus ami túlzottan megérné.
Véleményt majd egy Asus RT-N56U-ról tudok írni ha végre hozzám kerül.
Pick Pack Pont-ra kértem, 3 napja küldték is az e-mailt hogy átvehető. Ma elmentem érte de természetesen az adott Pick Pack Ponton senki sem tud semmilyen csomagról amit át lehetne venni.
Szegény pénztárost háromszor is elküldtem a raktárba hogy biztos ott van az de mind a háromszor azt mondta hogy nincs ott.
Ez nem ide tartozik, de a pick-pack-pontos átvétellel én is majdnem megszívtam, ugyani hiába kértem oda, a futár mégis a bejelentett lakcímemre vitte (nem ott lakom). Még jó, hogy anyám otthon volt, és átvette. (én meg három napig jártam a ppp-ba, senki nem tudott semmit. :P)
A TP-Linkekről sokan írnak jó is meg rosszat is, nekem eddig beváltak. Nem a legdrágább és van benne pár extra: 1043ND :)
A WDR-ek mind dual bandesek, vagyis tudják az 5GHz-et, ehhez viszont a vevőegységnek is tudnia kell, ha ki akarod használni, különben marad csak a 2.4
Köszi! :) a ppp-s "anomáliát" jó tudni.
Akkor eddig TP-Link TL-WDR3600.
De szerintem még nincs vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!