Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csak a firefox böngésző...

Miért csak a firefox böngésző működik a gépen?

Figyelt kérdés
Újratelepítettem egy régi gépet: egymagos 3 ghz, 1.5 giga ram sis900 ethernet kártya, és a firefoxot telepítettem az explorer mellé. Majd feltettem a chrome-ot és az operat a böngészés rajtuk viszont iszonyatosan lelassult sőt be se töltötte az egyszerű oldalakat, miközben a firefoxon viszonylag normálisan betöltötte a dolgokat. Microsoft security essential vírusírtót használok, de most azt is leszedtem és a helyzet nem változott, drivert is frissítettem az ethernet kártyához, de akkor se történt semmi. A foxxal lassan de megy, a többivel abszolút nem megy a böngészés. Arra gyanakszom, még hogy a windows nem telepítette fel a frissítéseket. Tehát natur frissen telepített gép 3 böngészővel és csak a fox működik!

2013. dec. 20. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem tudom, hogy minek 4 böngésző egy gyenge gépre, meg hogy mi a baj a firefox-al, de szerintem nem is fogja őket frissíteni a géped, mert feltételezem a firefox az alapértelmezett böngésződ.
2013. dec. 20. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor szedj le egy xp service packot és telepítsd.
2013. dec. 20. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!