Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Össze lehet kötni a számítógép...

Össze lehet kötni a számítógépből kivezetett internetet routerel?

Figyelt kérdés

Az internet modememnek nem megy a hálózati kártyája, így USB bemenetellel működik az asztali számítógépembe. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a számítógépemből vezetem ki a nettet annak a hálózati kártya kimenetelén és összekötöm a routerrel, van rá esély, hogy menjen?

Modem-->Számítógép-->Router-->Laptop. Ez lenne a sorrend, lehetséges ezt megoldani?

2013. dec. 20. 08:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Wifivel egyszerűbb lenne, de elméletben igen, ez is mehet.
2013. dec. 20. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:
A laptopom érzékeli a routert, de nem enged rácsatlakozni. Mi lehet az oka?
2013. dec. 20. 20:12
 3/4 T-800 terminator válasza:
Érdemes inkább egy wifit venned jobban megéri mint szarakodni a bekötéssel de lehet hogy meg kell adjad a routered jelszavát.
2013. dec. 22. 23:18
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Én már próbáltam többször is ilyet összehozni (nem azért mert kellett, hanem mert kíváncsi voltam rá), de még sosem sikerült, pedig azért egy jó közepes hálózati ismeretekkel már rendelkezek.

Ha rossz az UTP kivezetése a modemednek cseréltesd. (Könnyen lehet, hogy ezt az internetszolgáltatód is megteszi teljesen ingyen, főleg ha van hűség szerződésed)

Ha mondjuk ADSL -ed van és még nincs meg a router, akkor akkor gazdaságosabb ADSL modemmel egybeépített Wi-Fi routert venni. Hidd el jobban jársz, mind ha napokig szarakodnál ezzel, főleg ha még remény se lesz az eredményre.

2013. dec. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!