Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router beállításai közt mit...

Router beállításai közt mit jelent a Band Width?

Figyelt kérdés

Addig ok, hogy sávszélességet jelent, de mögötte van egy lenyitható lista: 20M vagy 40M

Ez egy 300 Mbit-es router, és nem tudom hogy a wifi beállításoknál ez mit jelentene.

2013. dec. 19. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Most mondod a sávszélességet.Azért van mert mindenkinél egyedi.A 300Mbites egy fél ovodát is ellát.Én nem foglalkozom a legördülővel.A legnagyobbra állítod.És kész.
2013. dec. 19. 09:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Valóban, nem az angol kifejezés magyar jelentésére voltam kíváncsi, hanem hogyha egy 300Mbites routerre rátötik a 80 megás DIGI-t, akkor mi az a 40M?

40 Mbit-re akarja korlátozni a wifi-t, holott 80 megás a net?

2013. dec. 19. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom szabványt vált olyankor és "n" helyett "g" sebességű lesz. Minél nagyobb a sebesség annál kisebb a hatótáv. Ha messzebbről kapcsolódsz hozzá egyébként is átvált és nem tudod kihasználni a teljes sávszélt.
2013. dec. 19. 09:38
 4/4 claidheamohmor ***** válasza:
20/40MHz. Körülbelül a frekvencia csatornaszélességét jelenti. 40MHz-en nagyobb a lehetősége az interferenciának. Hagyd 'Auto'-n.
2013. dec. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!