Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy samsung galaxy giom...

Szaby279 kérdése:

Van egy samsung galaxy giom es egyaltalan nem erzekeli az USB csatlakozasat mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

#Samsung #gts5660
2013. dec. 18. 14:38
 1/5 anonim válasza:
Javaslom, hogy vidd be/nézesd meg ott ahol vetted.
2013. dec. 18. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Töltsd le a Samsung Kies nevű programot a gépedre, ezután már érzékelni fogja elvileg. Ha mégsem érzékelné akkor van még 1 megoldás: töltsd le a Kies Air alkalmazást a telefonodra, indítsd el, ki fog írni egy ip címet, valami ilyesmit: 192.168.x.xx (az x helyén nyilván számok vannak), na azt írd be a géped böngészőjének URL sávjába aztán a telefonod kiír majd egy PIN kódot amit meg kell adnod a gépeden hogy elérd a telefon memóriáját, ha ez megvolt akkor már töltheted is le az adatokat a telódról.

Itt egy link a Kies Air alkalmazáshoz (amit a telefonodra kell letölteni): [link]

Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 18. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Az fontos még, hogy a telefonon legyen bekapcsolva a Wifi és csatlakozva legyen. :)

2013. dec. 18. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:

(megint én :D)

A kies air -hoz nem kell USB, mert ugye a neten keresztül mennek az adatok nem az USB kábelen.

2013. dec. 18. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
#2 3 4: Attól még az USB nem fog működni.
2013. dec. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!