Van egy samsung galaxy giom es egyaltalan nem erzekeli az USB csatlakozasat mi lehet a gond?
Töltsd le a Samsung Kies nevű programot a gépedre, ezután már érzékelni fogja elvileg. Ha mégsem érzékelné akkor van még 1 megoldás: töltsd le a Kies Air alkalmazást a telefonodra, indítsd el, ki fog írni egy ip címet, valami ilyesmit: 192.168.x.xx (az x helyén nyilván számok vannak), na azt írd be a géped böngészőjének URL sávjába aztán a telefonod kiír majd egy PIN kódot amit meg kell adnod a gépeden hogy elérd a telefon memóriáját, ha ez megvolt akkor már töltheted is le az adatokat a telódról.
Itt egy link a Kies Air alkalmazáshoz (amit a telefonodra kell letölteni): [link]
Remélem tudtam segíteni!
(előző vagyok)
Az fontos még, hogy a telefonon legyen bekapcsolva a Wifi és csatlakozva legyen. :)
(megint én :D)
A kies air -hoz nem kell USB, mert ugye a neten keresztül mennek az adatok nem az USB kábelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!